De Melody Agenda

Op deze pagina vind u een overzicht van de komende evenementen in Melody!

Nederlands Team Kampioenschap Poker
Vrijdag 05-10-2018 :

Nederlands Team Kampioenschap Poker

https://www.onkpoker.nl/evenement/team-poker-kampioenschap-van-emmen/https://www.onkpoker.nl/evenement/team-poker-kampioenschap-van-emmen/er vinden de voorrondes van het Nederlands Team Kampioenschap Poker plaats. In meer dan 50 plaatsen door heel het land spelen zo’n 3.000 recreatieve pokerspelers mee om het beste pokerteam van Nederland te worden. Ook in Emmen wordt er een voorronde gehouden. Stel een team samen van 4 personen en doe mee met het team poker kampioenschap van Emmen.

Poker wordt vooral individueel gespeeld, maar in teamverband is het veel gezelliger. Bij het Nederlands Team Kampioenschap Poker hoef je geen ervaren pokerspeler te zijn om mee te doen. Samen met 3 anderen probeer je zoveel mogelijk punten binnen te halen. Elk teamlid speelt 3 sit and go’s tijdens de voorronde (3x anderhalf uur). Aan de hand van de uitslag van de sit and go krijgt de speler een x aantal punten. De punten van de teamleden bij elkaar opgeteld is de teamscore. Een speelavond duurt maximaal 6 uur.

Team inschrijven
Stel een team van 4 personen samen en schrijf je direct in. De kosten voor het team zijn €50,-. Alleen de teamcaptain hoeft het team in te schrijven. Dat kan gemakkelijk via onze website.
Let op: Inschrijven is alleen mogelijk via onze website en dus niet op de locatie. Klik op de button TEAM INSCHRIJVEN om het team aan te melden.

Individueel inschrijven
Lukt het niet om een team samen te stellen? Dan kun je je ook individueel inschrijven. Individueel inschrijven is dit seizoen nog makkelijker en gaat via whatsapp!
Na je inschrijving gaan wij voor je op zoek naar mensen die ook mee willen doen.
Je hoeft pas te betalen als we het team samen gesteld hebben. Ga naar INDIVIDUEEL INSCHRIJVEN om je in te schrijven.Team inschrijven

– Aanmelden kan alleen online
– € 12,50 per persoon (€50,- per team)
– Speltype: Texas Hold em No Limit
– Startstack: 15.000 punten
– Blindlevels: 10 minuten
– Beste 20% gaat door naar de halve finale
– Nog leuker punten systeem met bonus punten voor het uitschakelen van tegenstanders.

https://www.onkpoker.nl/evenement/team-poker-kampioenschap-van-emmen/

• Aanvang: 19.30

Def Americans - Tribute to Johnny Cash
Zaterdag 13-10-2018 :

Def Americans - Tribute to Johnny Cash

Sun Sessions van Johnny Cash, door de neerlands beste Cash tribute: DEF AMERICANS.

zaal open 21.00 uur
aanvang 22.00 uur

entree voorverkoop € 10,-
https://www.eventics.nl/event/def-americans-tribute-to-johnny-cash

avondkassa € 15,-

Johnny Cash kwam in de jaren vijftig via zijn broer Roy Cash in contact met zijn eerste bandleden. Het waren twee automonteurs met muzikale ambities, Marshall Grant (contrabas) en Luther Perkins (elektrische gitaar). Johnny zou met hen als zijn begeleidingsband, omgedoopt tot The Tennessee Two, de basis leggen voor zijn typische sound en succes. Het was in die tijd en in die bezetting dat hij zijn eerste hits ‘Cry Cry Cry’, ‘Folsom Prison Blues’ en ‘Walk the Line’ opnam in de Sun Studio van Sam Philips.
De mannen van Def Americans geven met deze show een even bijzondere als intieme ode aan deze sound en periode uit de carrière van Cash. Er zullen vooral klassiekers gespeeld worden die verschenen zijn op het Sun Records platenlabel, aangevuld met later uitgebracht materiaal in dezelfde kenmerkende stijl. Een swingende demonstratie van de “boom chicka boom” sound in zijn meest pure vorm

• Aanvang: 21.00

Classic Dansavond met GERARD EKDOM
Zaterdag 03-11-2018 :

Classic Dansavond met GERARD EKDOM

Radio 2 DJ Gerard Ekdom komt naar Melody voor een ultiem dansfeestje! Leef je een hele avond uit op de beste classics van deze muziek maestro van de Nederlandse radio! DJ Ron Buurman zal de pre en afterparty verzorgen in de in glitter en glamour omgetoverde grote zaal!

entree vvk 12,50 www.eventics.nl/event/classic-dansavond-met-gerard-ekdom
avondkassa 17,50

• Aanvang: 21.00

TOP 2000 PARTY
Zondag 09-12-2018 :

TOP 2000 PARTY

 Aan het einde van de stemweek van de Top 2000 van Radio 2 is het tijd voor een feestje met K'BAM en DJ Buurman!
De akoestische rockband K'BAM speelt live "alles" wat u aanvraagt uit de top 2000! Daarnaast maakt DJ Ron Buurman er een ouderwets gezellige muziekavond van.

zaal open 21.00 uur

entree vvk 10,- (excl. 1,- fee) https://www.eventree.nl/event/top-2000-partyl
kassa 15,-

• Aanvang: 21.00

Contact melody

Zalencentrum Melody

Adres: Splitting 45
7826 CN EMMEN
(Barger Oosterveld)

Telefoon: 0591 - 625 111

Fax: 0591 - 624 126

E-mail: info@melodyemmen.nl

Contactformulier

Melody APP

Download de Melody app: