De Melody Agenda

Op deze pagina vind u een overzicht van de komende evenementen in Melody!

8. Melody Music Festival
Zaterdag 30-03-2019 :

8. Melody Music Festival

Na de afgelopen jaren o.a. Barrelhouse, King of the World, The Guitars of Easterfield en King Mo op het Melody Music Festival gehad te hebben. Heeft ook de 8e editie weer een prachtige affiche met geweldige bands! In de grote zaal van Melody zullen de mannen van Easterfield openen met 1 knallende set met hun beste werk. Daarna zal The Dynamite Blues Band aantonen dat ze terecht de winnaar zijn van van de Dutch Blues Challenge 2018! In het café gedeelte kunt ude hele avond genieten van de southern blues, soul en rock van Mojo Clinton.

De zaal gaat open om 20.30 uur en de aanvang is 21.00 uur!
Kaarten zijn 12,- in de voorverkoop bij Eventics.nl, 's avonds aan de kassa zijn ze 15,-


DYNAMITE BLUES BAND
De Dynamite Blues Band – winnaar van de Dutch Blues Challenge 2018 – staat voor een explosieve cocktail van Blues, Rhythm & Blues, swing en rock’n’roll; rauw, verfrissend en opwindend tegelijk! Opgericht in februari 2013 en voortgekomen uit de succesvolle bluesformatie “Big Blind”.

In 2014 nam de band haar debuutalbum “Shakedown & Boogie” op in de Amsterdamse IJland-studio met lovende recensies in de relevante muziekbladen tot gevolg. 13 eigenzinnige nummers met een verfrissende en gewaardeerde veelzijdigheid. De band werd gevraagd voor de populaire talkshow “De Wereld Draait Door” en maakte haar energieke livestatus, met het kenmerkende vette, rauwe bluesgeluid, helemaal waar op diverse festivals als “Ribs & Blues”, “Kwadendamme Blues” en in België op “HookRock” en het “Belgian Rhythm & Blues Festival” in Peer.

Een nieuw hoofdstuk volgt in 2016 met het tweede studio-album “Kill Me With Your Love”. Nu nóg veelzijdiger klinkend met een meer volwassen sound, zonder aan energie en speelplezier in te boeten. Met shows op (o.a.) Het Zwarte Cross Festival en tijdens Countdown Café (Radio Veronica), laat de band horen nog steeds vol bruisende energie en dynamiek te zitten. Tevens wordt in 2016 voor de eerste keer Duitsland aangedaan wat smaakt naar meer!

Naast de eigen optredens in het clubcircuit en festivals door heel het land, speelde de band in de afgelopen jaren ook supports voor (o.a.) The Hoax, Guy Forsyth, The Fabulous Thunderbirds, T99, DVL en The Paladins.
In 2018 wint de band de “Dutch Blues Challenge” waardoor het Nederland mag vertegenwoordigen tijdens de “International Blues Challenge” in Memphis (USA) en op De Azoren voor de “European Bues Challenge”.
Om de band écht goed te kunnen “beleven” kun je het beste een spetterend live-optreden bijwonen; dan ervaar je de energie en het speelplezier het beste! Vergeet dan alleen niet je dansschoenen en veiligheidsbril mee te nemen, want explosiegevaar ligt op de loer!!

Dynamite Blues Band:
Wesley van Werkhoven – Zang en Bluesharp;
J J van Duijn – Gitaar
Renzo van Leeuwen – Bas
Jan Aandewiel – Drums

EASTERFIELD
Easterfield is opgericht in de zomer van 2011 door Olaf de Groote (gitaar) en de neven Bram Goeree (zang) en Ruud Goeree (gitaar), na een jamsessie in de plaatselijke kroeg(Melody), waar de heren weleens samen spelen. Niet veel later maakte Maikel Tanger (drums) en Kris Tiemens (bas) de band compleet.
Easterfield, waarvan de leden voornamelijk uit Barger-Oosterveld komen, brengt pure, rauwe blues-rock!
Met de combinatie van het warme en tegelijkertijd rauwe stemgeluid van de zanger, jankende en schreeuwende gitaarsolo’s met vlijmscherpe riffs, een groovende bas en strak drumwerk trakteert Easterfield het publiek op een muzikale, opzwepende en energieke show! De passie van de heren en de onbedorven sfeer op het podium schetsen wat Easterfield wil bereiken….

Easterfield bestaat uit:
Bram Goeree – zang
Ruud Goeree – gitaar
Olaf de Groote – gitaar
Maikel Tanger – drums
Kris Tiemens – bas


Mojo Clinton,
Een vijfmansformatie uit de regio Emmen met een gevarieeerd repertoire van soul, classics en Rhythm & Blues. Het zuiden van de USA is de bakermat van veel nummers die de band speelt, bijvoorbeeld Blackberry Smoke, John Fogerty, JJ Cale en Booker T & the MG’s.

• Aanvang: 20.30

The Fortunate Sons - Tribute to CCR
Zondag 21-04-2019 :

The Fortunate Sons - Tribute to CCR

Dit jaar geen pinksteren(ivm Hello Festival), maar pasen met The Fortunate Sons!! Een avond lang alle hits van John Fogerty en zijn Creedence Clearwater Revival gespeeld door de beste CCR Tribute Band van Nederland.

De pre en after party zal verzorgd worden door DJ GRAVY GUSTO met de beste Vintage Hits.

De zaal gaat open om 21.00 uur en de aanvang is 21.30 uur. Tickets à € 10,- zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Melody of via www.eventics.nl (excl.1,- fee). ‘S avonds aan de kassa kost een kaartje € 15,00

• Aanvang: 21.30

Contact melody

Zalencentrum Melody

Adres: Splitting 45
7826 CN EMMEN
(Barger Oosterveld)

Telefoon: 0591 - 625 111

Fax: 0591 - 624 126

E-mail: info@melodyemmen.nl

Contactformulier

Melody APP

Download de Melody app: