De Melody Agenda

Op deze pagina vind u een overzicht van de komende evenementen in Melody!

25 jaar Big Bucks & Easy Money
Zondag 01-04-2018 :

25 jaar Big Bucks & Easy Money

Op zondag 1 april 2018, 1e paasdag, komt het wervelend akoestisch rockduo BIG BUCKS & EASY MONEY het dak er weer afspelen in Melody!

Deze twee rockers, de één een vingervlugge snarentovenaar(Big) en de ander is een ambachtelijke liedjes man(Easy), spelen al 25 jaar samen pop, rock, country, blues, funk, soul en als ze op dreef zijn zelfs disco…!

Om hun 25-jarig jubileum te vieren, komen ze ook weer naar Melody! Het repertoire bestaat uit songs van o.a. Beatles, Coldplay, Johnny Cash, Stones, U2, Talking Heads, Peppers, Nirvana etc. en worden door het duo met verve gebracht, onder het motto van: Wat wilt u horen, u roept het maar, wij spelen het!

• Aanvang: 22.00

Voorronde ONK Poker 2018
Vrijdag 06-04-2018 :

Voorronde ONK Poker 2018

Voorronde Open Nederlands Kampioenschap Poker komt naar Emmen.

Vrijdag 6 april om half 8 ‘s avonds is Melody de locatie van een voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Verspreid over heel Nederland worden er 125 voorrondes gespeeld met als doel het halen van de landelijke finale. Het Open Nederlands Kampioenschap Poker maakt het mogelijk voor alle pokerliefhebbers om mee te doen aan een laagdrempelig toernooi.
De speellocatie wordt omgetoverd tot een ware pokerroom en de deelnemers gaan spelen om de beste pokerspeler van de gemeente te worden. De winnaar van de voorronde mag dan een jaar lang de titel ‘Amateur Poker Kampioen van de gemeente Emmen’ dragen en krijgt bovendien een mooie beker. Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de landelijke finale. De beste 10% van alle deelnemers maken ook nog kans om zich via de halve finales hiervoor te kwalificeren.

Laagdrempelig toernooi.
Iedereen die mee wil doen, kan zich via de website www.onkpoker.nl inschrijven. Het kost iedere deelnemer slechts twaalf euro vijftig aan inschrijfgeld om mee te doen. “Door mee te doen krijgen zij niet alleen de kans om een gooi te doen naar de titel, maar ook de kans om een leuk, laagdrempelig toernooi te spelen”, zegt Mathijs Jonkers, organisator van het ONK Poker. De voorronde in Emmen begint om 19:30 uur.

Red je het niet om op de aanvangstijd aanwezig te zijn? Late registratie is mogelijk t/m de eerste pauze (dat is 1 uur en 15 min na start van het toernooi)

DIRECT INSCHRIJVEN: https://tickets.onkpoker.nl/?id=6017

• Aanvang: 19.30

Pub QuiZ
Vrijdag 20-04-2018 :

Pub QuiZ

Dé gezellige 2-maandelijkse PubQuiz van Melody!
Kom met je familie/vrienden/collega's lekker meespelen met zeer diverse vragen en kijk wie de slimste is van de avond!

Opgave bij Henk in Melody
Deelname €10,- per team(max. 5 personen)

• Aanvang: 21.00

Koningsdag
Vrijdag 27-04-2018 :

Koningsdag

Braderij en vrijmarkt in Barger Oosterveld met bij Melody een mega springkussen voor de kinderen en op het grote gezellige terras kunt u vanaf 13.00 uur genieten van prachtige live muziek van "The Black Five" en "Fools". En vanaf 18.00 uur zal "Bunkhouse" in het café het feest compleet maken!

• Aanvang: 13.00

The Fortunate Sons - Tribute to CCR
Zondag 20-05-2018 :

The Fortunate Sons - Tribute to CCR

Inmiddels een pinkstertraditie, maar zondag 20 mei, 1e pinksterdag, treden The Fortunate Sons op in de grote zaal van Melody. The Fortunate Sons, ook wel de beste CCR Tribute Band van Nederland, speelt een avond lang alle hits van John Fogerty en zijn Creedence Clearwater Revival.

De pre- en afterparty wordt verzorgd door DJ Gravy Gusto, die u zal laten swingen op de lekkerste vintage hits!

De zaal gaat open om 21.00 uur en de aanvang is 21.30 uur. Tickets à € 10,- zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Melody of via www.eventics.nl (excl.1,- fee). ‘S avonds aan de kassa kost een kaartje € 15,00

ONLINE TICKETS: www.eventics.nl/event/the-fortunate-sons-tribute-to-ccr


"Weergaloze ode aan Creedence Clearwater Revival"

Proud Mary, Who'll StopThe Rain, Bad Moon Rising, I Put A Spell On You, Lodi, Down On The Corner, Green River; Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen in de jaren '60 en '70 ongekende successen te boeken. Talloze hitnoteringen en een optreden op Woodstock waren dan ook het gevolg. De muziek van C.C.R. staat bij velen van ons als de ultieme soundtrack van de roemruchte jaren '60 en '70 in het geheugen gegrift.

The Fortunate Sons vonden dat het C.C.R. repertoire niet voor de bühne verloren moest gaan en hebben zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun helden. Met hun spetterende "Tribute to C.C.R." hebben ze in de afgelopen jaren talloze wervelende shows in binnen- en buitenland gegeven.

The Fortunate Sons weten als geen ander met hun "Tribute to C.C.R." de sfeer en het gevoel van de jaren '60 en '70, de bloeiperiode van de popmuziek, tot leven te wekken. Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty. Door velen is hij dan ook al tot "de Nederlandse John Fogerty" gekroond. Met de weergaloos swingende ritmesectie van Marco Oonincx op bas en Ipo van Drooge wordt het geheel tot een dampend feest.

• Aanvang: 21.00

Classic Dansavond met GERARD EKDOM
Zaterdag 03-11-2018 :

Classic Dansavond met GERARD EKDOM

Radio 2 DJ Gerard Ekdom komt naar Melody voor een ultiem dansfeestje! Leef je een hele avond uit op de beste classics van deze muziek maestro van de Nederlandse radio! DJ Ron Buurman zal de pre en afterparty verzorgen in de in glitter en glamour omgetoverde grote zaal!

entree vvk 12,50 www.eventics.nl/event/classic-dansavond-met-gerard-ekdom
avondkassa 17,50

• Aanvang: 21.00

Contact melody

Zalencentrum Melody

Adres: Splitting 45
7826 CN EMMEN
(Barger Oosterveld)

Telefoon: 0591 - 625 111

Fax: 0591 - 624 126

E-mail: info@melodyemmen.nl

Contactformulier

Melody APP

Download de Melody app: