De Melody Agenda

Op deze pagina vind u een overzicht van de komende evenementen in Melody!

Nagelhout Kampioenschap Barger Oosterveld
Zondag 21-01-2018 :

Nagelhout Kampioenschap Barger Oosterveld

 Zondag 21 januari gaat een deskundige jury én een publieksjury testen wie het lekkerste nagelhout van Barger Oosterveld maakt!
Wie volgt Baukje de Jong op als 2e winnaar van de Trofee met het Gouden Touwtje!
Dus zorg dat je je eigen en lekkerste exemplaar 19 januari gaat inleveren bij Slagerij Bert Stanneveld en wie weet wordt jij de nagelhout kampioen van 2018 en ga jij met de felbegeerde trofee naar huis!!
Het publiek kan tevens proeven van de de verschillende exemplaren en er is gezellige live muziek van Margaretha Kleine!

• Aanvang: 15.00

50 Years of LED ZEPPELIN by Physical Graffiti
Vrijdag 09-02-2018 :

50 Years of LED ZEPPELIN by Physical Graffiti

We schrijven het jaar 1968. Dat was het jaar dat de band Led Zeppelin werd opgericht door gitarist Jimmy Page, nadat hij als enige lid was overgebleven van de Yardbirds. Nu straks in 2018 dus 50 jaar na het oprichten van de band. Dat kunnen we dus niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om dat heugelijke feit te vieren trekt Europa’s beste Led Zeppelin vertolker Physical Graffiti langs een aantal van Neerlands mooiste zalen met een speciale tour: Celebrating 50 Years Of Led Zeppelin

Een waanzinnige avond met een show van ruim 2,5 uur waar al het beste van 50 jaar Led Zeppelin voorbij komt. Zorg dat je dat niet mist!

zaal open: 20.00 uur
aanvang 21.00 uur

Entree: 15,- (ex. fee)

tickets: www.eventbrite.nl/e/tickets-50-years-of-led-zeppelin-by-physical-graffiti-38653407382


Physical Graffiti - The ultimate Led Zeppelin Experience

Ruim 15 jaar speelt Physical Graffiti de nummers van 's werelds beruchtste rockband, Led Zeppelin. Opererend vanuit hun thuis basis in Noord Brabant, heeft de band een solide fundament opgebouwd in zowel de Duitse als Nederlandse club circuit. Sinds de komst van zanger Andrew Elt (voorheen bij Sleeze Beez, nu bij 7 Miles to Pittsburgh) is de band echter in de vijfde versnelling geraakt. Led Zeppelin heeft nu z'n ultieme hulde.

De uit Boxmeer afkomstige gitarist, Daniel Verberk, kruipt onbewust in de huid van z'n held, gitaar magiër Jimmy Page, die zijn spel en sound benaderd met akelige perfectie. Ondersteund door dezelfde collectie gitaren, versterkers en effecten, speelt hij als de meester zelf.

Geboren Ier, Dave Harrold is de enig overgebleven, originele band lid. De in Gennep wonende bassist is net zo onopvallend, maar oh zo aanwezig, als John Paul Jones. De demonisch bas tonen lijken uit een andere dimensie te komen; slechts zijn subtiele mandoline spel mag deze oer groove weleens onderbreken.

Om drummer Jan Gabriel meteen als reïncarnatie van John Bonham te bestempelen lijkt in eerste instantie ietwat overdreven. Wacht echter met een oordeel, totdat je de geboren Duitser en de oorverdovende schoonheid van z'n Ludwig Visa-Lite drumstel hebt gehoord tijdens de 'Moby Dick' solo.

Andrew Elt, geboren in Engeland, staat al 35 jaar als professionele zanger op de planken. Met zijn melodisch, krachtig en dynamisch stembereik, hoge uithalen en streven naar de perfecte zanglijn, zet hij overtuigend dé stem van Robert Plant met precisie neer.

De laatste toevoeging aan de band is de jonge keyboard virtuoos, Remco van Zandtvoort. Hij maakt het mogelijk om nog dieper in de Zeppelin oeuvre te duiken.

Physical Graffiti speelt steeds vaker over de grens. De laatste jaren zagen verschillende tours in Duitsland, Zwitserland, Polen en Scandinavië. Volgend jaar komen Oostenrijk, Portugal en Tsjechië daarbij. Met als hoogtepunt, 2 keer op rij een uitverkochte huis in t prestigeuse Svetlanov Hall in Moscow.

2018 staat in het teken van 50 jaar Led Zeppelin. Dat gaat de band vieren om te beginnen met 15 shows in Nederland, voordat men verder Europa induikt.

Physical Graffiti is;
Andrew Elt - Zang / Mondharmonica
Daniel Verberk - Elektrische en Akoestische Gitaren Dave Harrold - Bas and Mandoline
Jan Gabriel - Drums and Timpani
Remco van Zandtvoort - Toetsen
www.physicalgraffiti.eu

• Aanvang: 21.00

Kindercarnaval
Zaterdag 10-02-2018 :

Kindercarnaval

 Kindercarnaval voor de kleinste carnavalvierders!! 2 uur lang feest en polonaise met DJ Buurman!

• Aanvang: 14.00

Kleintje Carnaval
Zaterdag 10-02-2018 :

Kleintje Carnaval

 Kleintje Carnaval in het café met DJ Matthé en Prins Bert & Prinses Maureen!!

• Aanvang: 20.00

CaRNaVaL NoN sTOp PolOnAIsE
Zondag 11-02-2018 :

CaRNaVaL NoN sTOp PolOnAIsE

 Na de grootste optocht van het noorden barst het carnavalsfeest los met in de grote zaal DJ Ruben en DJ Bernard, en in de kleine zaal DJ Robin! Met rond 18.00 uur de PRIJSUITREIKING van de mooiste PRAALWAGENS!!

• Aanvang: 15.00

Pub QuiZ
Vrijdag 23-02-2018 :

Pub QuiZ

 Dé gezellige 2-maandelijkse PubQuiz van Melody!
Kom met je familie/vrienden/collega's lekker meespelen met zeer diverse vragen en kijk wie de slimste is van de avond!

Opgave bij Henk in Melody
Deelname €10,- per team(max. 5 personen)

• Aanvang: 21.00

7. Melody Music Festival
Zaterdag 10-03-2018 :

7. Melody Music Festival

 Voor de 7e keer het Melody Music Festival! Met deze keer Guitars Of Easterfield, Midlive en Isa Zwart.

Guitars of Easterfield: 8 gitaristen op 1 podium vormen The Guitars of Easterfield. Deze zijn allen afkomstig(of hebben roots) uit Barger Oosterveld!!! Onder begeleiding van de band Easterfield zullen zij ieders enkele nummers van eigen keuze spelen. Als afsluiting zullen de mannen met gitaren gezamelijk een “Grande Finale” van 2 nummers spelen met een salvo aan gitaarsolo’s!!

Midlive: de uit Emmen afkomstige band staat de hele avond op het podium van het café en speelt een mix van pop, rock, blues en classics!

Isa Zwart: 17 jarige singer-songwriter uit Barger Oosterveld opent het festival om 21.00 uur met haar eigen repertoire, waaronder het winnende liedje van het Drents Liedjesfestival, Mama See. Ook zal zij enkele nummers van de Guitars of Easterfield vocaal ondersteunen.

Zaal open: 20.30 uur
Aanvang: 21.00 uur

Tickets: vvk 10,- www.eventics.nl
www.eventics.nl/event/melody-musicfestival

avondkassa: 15,-

• Aanvang: 20.30

25 jaar Big Bucks & Easy Money
Zondag 01-04-2018 :

25 jaar Big Bucks & Easy Money

Op zondag 1 april 2018, 1e paasdag, komt het wervelend akoestisch rockduo BIG BUCKS & EASY MONEY het dak er weer afspelen in Melody!

Deze twee rockers, de één een vingervlugge snarentovenaar(Big) en de ander is een ambachtelijke liedjes man(Easy), spelen al 25 jaar samen pop, rock, country, blues, funk, soul en als ze op dreef zijn zelfs disco…!

Om hun 25-jarig jubileum te vieren, komen ze ook weer naar Melody! Het repertoire bestaat uit songs van o.a. Beatles, Coldplay, Johnny Cash, Stones, U2, Talking Heads, Peppers, Nirvana etc. en worden door het duo met verve gebracht, onder het motto van: Wat wilt u horen, u roept het maar, wij spelen het!

• Aanvang: 22.00

Contact melody

Zalencentrum Melody

Adres: Splitting 45
7826 CN EMMEN
(Barger Oosterveld)

Telefoon: 0591 - 625 111

Fax: 0591 - 624 126

E-mail: info@melodyemmen.nl

Contactformulier

Melody APP

Download de Melody app: