De Melody Agenda

Op deze pagina vind u een overzicht van de komende evenementen in Melody!

Murk & Friends
Dinsdag 26-12-2017 :

Murk & Friends

De kerstdagen gezellig afsluiten met Murk & Friends! 

De muziek van Murk and Friends klinkt als: Neil Young, Johnny Cash, The Beatles, Bob Dylan, Mumford & Sons, Passenger, Murk Aukema. Het repertoire bestaat uit pop, folk en rock covers en eigen werk.• Aanvang: 22.00 uur

Pub QuiZ XXL
Vrijdag 29-12-2017 :

Pub QuiZ XXL

De laatse PUBQUIZ van 2017!! Met deze keer weer een XXL editie! We spelen het in de grote zaal van Melody en er zijn HEEL VEEL leuke prijzen te winnen!!

Deelname € 10,- p.p. (Teams max. 5 personen)
Aanvang 20.00 uur

• Aanvang: 20.00

50 Years of LED ZEPPELIN by Physical Graffiti
Vrijdag 09-02-2018 :

50 Years of LED ZEPPELIN by Physical Graffiti

We schrijven het jaar 1968. Dat was het jaar dat de band Led Zeppelin werd opgericht door gitarist Jimmy Page, nadat hij als enige lid was overgebleven van de Yardbirds. Nu straks in 2018 dus 50 jaar na het oprichten van de band. Dat kunnen we dus niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om dat heugelijke feit te vieren trekt Europa’s beste Led Zeppelin vertolker Physical Graffiti langs een aantal van Neerlands mooiste zalen met een speciale tour: Celebrating 50 Years Of Led Zeppelin

Een waanzinnige avond met een show van ruim 2,5 uur waar al het beste van 50 jaar Led Zeppelin voorbij komt. Zorg dat je dat niet mist!

zaal open: 20.00 uur
aanvang 21.00 uur

Entree: 15,- (ex. fee)

tickets: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-50-years-of-led-zeppelin-by-physical-graffiti-38653407382


Physical Graffiti - The ultimate Led Zeppelin Experience

Ruim 15 jaar speelt Physical Graffiti de nummers van 's werelds beruchtste rockband, Led Zeppelin. Opererend vanuit hun thuis basis in Noord Brabant, heeft de band een solide fundament opgebouwd in zowel de Duitse als Nederlandse club circuit. Sinds de komst van zanger Andrew Elt (voorheen bij Sleeze Beez, nu bij 7 Miles to Pittsburgh) is de band echter in de vijfde versnelling geraakt. Led Zeppelin heeft nu z'n ultieme hulde.

De uit Boxmeer afkomstige gitarist, Daniel Verberk, kruipt onbewust in de huid van z'n held, gitaar magiër Jimmy Page, die zijn spel en sound benaderd met akelige perfectie. Ondersteund door dezelfde collectie gitaren, versterkers en effecten, speelt hij als de meester zelf.

Geboren Ier, Dave Harrold is de enig overgebleven, originele band lid. De in Gennep wonende bassist is net zo onopvallend, maar oh zo aanwezig, als John Paul Jones. De demonisch bas tonen lijken uit een andere dimensie te komen; slechts zijn subtiele mandoline spel mag deze oer groove weleens onderbreken.

Om drummer Jan Gabriel meteen als reïncarnatie van John Bonham te bestempelen lijkt in eerste instantie ietwat overdreven. Wacht echter met een oordeel, totdat je de geboren Duitser en de oorverdovende schoonheid van z'n Ludwig Visa-Lite drumstel hebt gehoord tijdens de 'Moby Dick' solo.

Andrew Elt, geboren in Engeland, staat al 35 jaar als professionele zanger op de planken. Met zijn melodisch, krachtig en dynamisch stembereik, hoge uithalen en streven naar de perfecte zanglijn, zet hij overtuigend dé stem van Robert Plant met precisie neer.

De laatste toevoeging aan de band is de jonge keyboard virtuoos, Remco van Zandtvoort. Hij maakt het mogelijk om nog dieper in de Zeppelin oeuvre te duiken.

Physical Graffiti speelt steeds vaker over de grens. De laatste jaren zagen verschillende tours in Duitsland, Zwitserland, Polen en Scandinavië. Volgend jaar komen Oostenrijk, Portugal en Tsjechië daarbij. Met als hoogtepunt, 2 keer op rij een uitverkochte huis in t prestigeuse Svetlanov Hall in Moscow.

2018 staat in het teken van 50 jaar Led Zeppelin. Dat gaat de band vieren om te beginnen met 15 shows in Nederland, voordat men verder Europa induikt.

Physical Graffiti is;
Andrew Elt - Zang / Mondharmonica
Daniel Verberk - Elektrische en Akoestische Gitaren Dave Harrold - Bas and Mandoline
Jan Gabriel - Drums and Timpani
Remco van Zandtvoort - Toetsen
www.physicalgraffiti.eu

• Aanvang: 21.00

Contact melody

Zalencentrum Melody

Adres: Splitting 45
7826 CN EMMEN
(Barger Oosterveld)

Telefoon: 0591 - 625 111

Fax: 0591 - 624 126

E-mail: info@melodyemmen.nl

Contactformulier

Melody APP

Download de Melody app: