De Melody Agenda

Op deze pagina vind u een overzicht van de komende evenementen in Melody!

Pub QuiZ
Vrijdag 20-04-2018 :

Pub QuiZ

Dé gezellige 2-maandelijkse PubQuiz van Melody!
Kom met je familie/vrienden/collega's lekker meespelen met zeer diverse vragen en kijk wie de slimste is van de avond!

Opgave bij Henk in Melody
Deelname €10,- per team(max. 5 personen)

• Aanvang: 21.00

Koningsdag
Vrijdag 27-04-2018 :

Koningsdag

Braderij en vrijmarkt in Barger Oosterveld met bij Melody een mega springkussen voor de kinderen en op het grote gezellige terras kunt u vanaf 13.00 uur genieten van prachtige live muziek van "The Black Five" en "Fools". En vanaf 18.00 uur zal "Bunkhouse" in het café het feest compleet maken!

• Aanvang: 13.00

The Fortunate Sons - Tribute to CCR
Zondag 20-05-2018 :

The Fortunate Sons - Tribute to CCR

Inmiddels een pinkstertraditie, maar zondag 20 mei, 1e pinksterdag, treden The Fortunate Sons op in de grote zaal van Melody. The Fortunate Sons, ook wel de beste CCR Tribute Band van Nederland, speelt een avond lang alle hits van John Fogerty en zijn Creedence Clearwater Revival.

De pre- en afterparty wordt verzorgd door DJ Gravy Gusto, die u zal laten swingen op de lekkerste vintage hits!

De zaal gaat open om 21.00 uur en de aanvang is 21.30 uur. Tickets à € 10,- zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Melody of via www.eventics.nl (excl.1,- fee). ‘S avonds aan de kassa kost een kaartje € 15,00

ONLINE TICKETS: www.eventics.nl/event/the-fortunate-sons-tribute-to-ccr


"Weergaloze ode aan Creedence Clearwater Revival"

Proud Mary, Who'll StopThe Rain, Bad Moon Rising, I Put A Spell On You, Lodi, Down On The Corner, Green River; Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen in de jaren '60 en '70 ongekende successen te boeken. Talloze hitnoteringen en een optreden op Woodstock waren dan ook het gevolg. De muziek van C.C.R. staat bij velen van ons als de ultieme soundtrack van de roemruchte jaren '60 en '70 in het geheugen gegrift.

The Fortunate Sons vonden dat het C.C.R. repertoire niet voor de bühne verloren moest gaan en hebben zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun helden. Met hun spetterende "Tribute to C.C.R." hebben ze in de afgelopen jaren talloze wervelende shows in binnen- en buitenland gegeven.

The Fortunate Sons weten als geen ander met hun "Tribute to C.C.R." de sfeer en het gevoel van de jaren '60 en '70, de bloeiperiode van de popmuziek, tot leven te wekken. Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty. Door velen is hij dan ook al tot "de Nederlandse John Fogerty" gekroond. Met de weergaloos swingende ritmesectie van Marco Oonincx op bas en Ipo van Drooge wordt het geheel tot een dampend feest.

• Aanvang: 21.00

Def Americans - Tribute to Johnny Cash
Zaterdag 13-10-2018 :

Def Americans - Tribute to Johnny Cash

Sun Sessions van Johnny Cash, door de neerlands beste Cash tribute: DEF AMERICANS.

zaal open 21.00 uur
aanvang 22.00 uur

Johnny Cash kwam in de jaren vijftig via zijn broer Roy Cash in contact met zijn eerste bandleden. Het waren twee automonteurs met muzikale ambities, Marshall Grant (contrabas) en Luther Perkins (elektrische gitaar). Johnny zou met hen als zijn begeleidingsband, omgedoopt tot The Tennessee Two, de basis leggen voor zijn typische sound en succes. Het was in die tijd en in die bezetting dat hij zijn eerste hits ‘Cry Cry Cry’, ‘Folsom Prison Blues’ en ‘Walk the Line’ opnam in de Sun Studio van Sam Philips.
De mannen van Def Americans geven met deze show een even bijzondere als intieme ode aan deze sound en periode uit de carrière van Cash. Er zullen vooral klassiekers gespeeld worden die verschenen zijn op het Sun Records platenlabel, aangevuld met later uitgebracht materiaal in dezelfde kenmerkende stijl. Een swingende demonstratie van de “boom chicka boom” sound in zijn meest pure vorm

• Aanvang: 21.00

Classic Dansavond met GERARD EKDOM
Zaterdag 03-11-2018 :

Classic Dansavond met GERARD EKDOM

Radio 2 DJ Gerard Ekdom komt naar Melody voor een ultiem dansfeestje! Leef je een hele avond uit op de beste classics van deze muziek maestro van de Nederlandse radio! DJ Ron Buurman zal de pre en afterparty verzorgen in de in glitter en glamour omgetoverde grote zaal!

entree vvk 12,50 www.eventics.nl/event/classic-dansavond-met-gerard-ekdom
avondkassa 17,50

• Aanvang: 21.00

Contact melody

Zalencentrum Melody

Adres: Splitting 45
7826 CN EMMEN
(Barger Oosterveld)

Telefoon: 0591 - 625 111

Fax: 0591 - 624 126

E-mail: info@melodyemmen.nl

Contactformulier

Melody APP

Download de Melody app: